BOKA DÖLJ
NY SÖKNING
GRABBARNA GRUS Beach Club Magaluf

Grabbarna Grus Beach Club i Magaluf har växt till Skandinaviernas absolut populäraste nattklubb i medelhavet. Klubben gästas varje år av kändisar, populära artister och tusentals partysugna människor! Beläget precis vid stranden i Magaluf finner ni det enda och unika Grabbarna Grus Beach Club.Med en het partyterrass, modern nattklubb och en loungeavdelning med pool och Bali beds, finns här allt man behöver!

GRABBARNA GRUS
Terrass / Nattklubb

Här finns en öppen Terass ut mot Medelhavet och det är här festen börjar! Skön tropisk feeling där man kan njuta av kylande drinkar i den mysiga VIP-avdelningen eller fram till bardisken där musiken pumpar och våra bartenders underhåller natten lång tillsammans med komikereliten för att skapa en fantastisk atmosfär. Var inte förvånad om en och annan artist eller kändis dyker upp i baren och blandar lite drinkar till er och umgås. Precis innanför Terrassen finns Nattklubben! Resident Dj:s tillsammans med gäst Dj:s Pumpar ut de hetaste låtarna så ni kan dansa ändå fram till kl. 06.00. På scenen i nattklubben uppträder Skandinaviens hetaste artister! I anslutning finns även den populära GGBC shoppen fullproppad med heta merchandises!

BEACH CLUB
Lounge/pool

Vägg i vägg med klubben ligger loungeavdelningen! Precis ut mot havet med en stor pool, här spenderar personalen och artisterna sina dagar i solen! Sköna solsängar, tunga Dj:s och fräscha drinkar har gjort detta till ett populärt ställe att bättra på brännan! På kvällen är det en skön loungestämning för dem som vill sitta ner och äta, umgås till en fördrink, beställa in en flaska vin och komma i stämmning innan festen drar igång inne på nattklubben!