meny
stäng
boka din resa
STÄNG

MAGALUF

SOL OCH FESPARADISET

Magaluf har växt till Medelhavets populäraste partyställe beläget på den soliga ön Mallorca i Spanien! Här finns fantastiska stränder, restauranger och ett pulserande klubbliv om natten! Här hittar du allt du behöver för den perfekta semestern och lite till!Magaluf ligger nära till Mallorcas huvudstad Palma, en internationell stad med bl.a. exklusiv shopping, mysiga kaféer och grymma nattklubbar!

STRÄNDER

VITA STRÄNDER OCH TURKOST VATTEN

Mallorca har 365 stränder - 1 för varje dag på året! I området Palma Nova / Magaluf kan du njuta av 4 olika stränder - alla med vita, långa sandstränder och helt genomskinligt, varmt, turkostblått hav.

FLYBOARD

MÅSTE PROVAS!

Testa nya "hypen" Fly Board! Balansera högt över vattenytan på sprutande vatten! Träna upp styrka, balans och ditt sexpack samtidigt som du bättrar på brännan inför kvällen!

VATTENAKTIVITETER

HÄ HAR DU ALLDRIGT TRÅKIGT

Mallorca har 365 stränder - 1 för varje dag på året! I området Palma Nova / Magaluf kan du njuta av 4 olika stränder - alla med vita, långa sandstränder och helt genomskinligt, varmt, turkostblått hav.

WESTERN WATERPARK

NÄR DU VILL GÖRA NÅGOT ANNAT ÄNN STRANDEN!

Lite trötta på att sola på stranden och vill ha lite mer action på dagen? Häng med till ett vattenland inspirerat av Wilda Western med massvis av olika banor! Givetvis får ni en unik rabatt med ert VIP band!

DYKNING

SE VAD MEDELHAVET HAR ATT ERBJUDA

Vill du testa på dykning eller till och med ta dykarcert med Skandinaviska instruktörer så har vi kontakterna för dig!

UPP & NED VÄNDAHUSET

ABSOLUT VÄRT ETT BESÖK

SE VAD MEDELHAVET HAR ATT ERBJUDA

SLINGSHOT

Förbered dig på en åktur

Mitt i Magaluf finns två nöjesattraktioner belägna! Antingen en enorm karusell i höghastighet eller något som liknar uppskjutet i en gunga.

WAVE HOUSE

Europas största vågmaskin

Ett populärt hotell och dagshäng beläget 2 minuters promenad ifrån Grabbarna Grus Beach club. Här finns solbäddar, pool, mat och framförallt två stora vågmaskiner att surfa på.

BCM

DJ elitens andra hem

En av Europas största nattklubbar! Här gästar varje sommar världens största DJ:s AVICCI, STEVE AOKI, CALVIN HARRIS, AXWELL, DAVID GUETTA, m.fl Vi hjälper er med biljetter vid intresse!

NIKKI BEACH

Lyxa till det en dag

Världskänd beach club som ligger precis vid Magaluf beach. Ett koncept med mat, musik och mode paketerat i ett lyxigt koncept!

TITOS

Världskänd nattklubb

Det världskända nattklubben i Huvudstaden Palmade Mallorca, med ca 15 minuters taxiresa från Magaluf.

PIRATESHOW

Bra start på kvällen

En av Mallorcas absolut populäraste shower! En blandning mellan akrobatisk show och en äventyrlig berättelse! Lägg därtill grym mat och dryck så har man en perfekt start på kvällen!

GOCART

Ta med gänget på en heldag

Dra med och utmana gänget på en gocartmatch! Nära beläget inne i Magaluf och självklart får ni även här en tung rabatt med VIP bandet!

SHOPPINGRESA I PALMA

Shop til you drop

Följ med in på en shopping resa in till Mallorcas huvudstad Palma! Vi ordnar med buss och en tur in till öns största shoppingcentrum! Billigare priser än skandinaviska butiker!

-

-

-

MAT & DRYCK

Smak för alla

Magaluf har fullt med spännande och bra restauranger! Vi har valt ut flera av dem bästa som ger en fantastisk smakupplevelse och även givetvis här även rabatt!