meny
stäng
boka din resa
STÄNG

OM OSS

GG Resor ingår i den välkända koncernen Yezz Travel & Events SL, och har sitt säte på Mallorca, Spanien. GG Resor/ Yezz Travel ställer enligt spansk lag resegaranti. © YEZZ TRAVEL AND EVENTS AV/Bal 665. Innehar tillstånd från Conselleria de Turismo med registrerings nummer 19666. Detta betyder att du som resenär alltid är skyddad mot oförutsedda händelser

VÅRA MÅL

GG Resor är ett resebolag med inriktning av student- och ungdomsresor. Vi vill ge dig som resenär den ultimata reseupplevelsen där du tryggt kan luta dig tillbaka och få ut det bästa av din semester! Vårt mål och garanti är att du som resenär ska få en semestervecka som motsvarar alla dina förväntingar och lite till. Vi har handplockat det bästa från Magaluf till det absolut bästa priset tack vare vårt breda nätverk vi skapat under alla år på plats.

TRYGGHET OCH SÄKERHET

VI TAR HAND OM VÅRA GÄSTER DYGNET RUNT

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar, som många gånger är utomlands för första gången. Detta ställer extremt höga krav på oss som researrangör. Trygghet och säkerhet för resenär och deras föräldrar är högsta prioritet för oss.

 • Vid ankomst

  Våra guider möter alla resenärer redan på flygplatsen vid ankomst och ser till att transfer och incheckningen på hotellet går smidigt till.

 • Välkomstmöte

  På välkomstmötet informerar vi våra gäster om säkerhet/trygghet. Vi informerar tydligt vad som gäller om lagar och lokala föreskrifter och vilka regler som gäller på hotellet och på resan.

 • Guider - 24 h service

  Våra guider finns alltid på plats under hela veckan. Guiderna är med på alla våra aktiviteter, både dag- och kvällstid och finns alltid till hands för råd och hjälp. Vid ankomst delar vi ut telefon och nödtelefon nummer där vi kan nås dygnet runt. Detta nummer kan även användas av anhöriga hemma.

 • Fast kontor på resemålet

  Gästerna kan alltid komma och prata med oss på vårt fasta kontor som ligger med gångavstånd till alla hotellen. Adress: C/Punta Ballena 1, Magaluf

 • Sjukhus

  Skulle olyckan mot förmodan vara framme finns vi alltid till hands. Vi ser till att våra gäster får snabb och korrekt sjukvård på plats. Vi finns på plats/sjukhus och följer upp varje fall och informerar anhöriga hemma.

 • Resegaranti

  GG Resor ställer enligt lag resegaranti. © YEZZ TRAVEL AND EVENTS AV/Bal 665. Innehar tillstånd från Conselleria de Turismo med registrerings nummer 19666. Det betyder att du som resenär alltid är skyddad mot oförutsedda händelser.

  Att resa med oss på GG RESOR garanterar en trygg och säker resa, både för resenär och förälder!